Thuis

Beijing Jincheng Mining Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van de de Mijnbouwtechnologie van Peking Jincheng, Ltd (JCDRILL) in Peking, China, meer dan 20 jaar wordt gevestigd die wij specilized in onderzoek, ontwikkeling en opbrengst van rots het vernietigen boringsinstallatie, de boringsinstallatie van de waterput, de boringsinstallatie van de diamantkern, de installatie van de ankerboring, en relatieve toebehoren & de boringsdiensten die hebben gehad. verstrek constant professionele het boren oplossingen voor alle klanten met ons geavanceerde technologie, uitstekend materiaal, strikte testende middelen en perfect de dienstnetwerk, die ons merk „JCDRILL vestigen“ een goed beeld van markt, nu, JCDRILL-producten van 50% van binnenlandse markt rekenschap geeft en de uitvoer naar meer dan 40 landen geweest, en wij ISO9001 toekenden: 2000 in November, 2002.

 

Nu, bezetten onze fabrieken voor rots het vernietigen boringsinstallatie, de boringsinstallatie van de waterput, de boringsinstallatie van de diamantkern, de installatie van de ankerboring, en relatieve toebehoren een gebied van 9625 vierkante meters met meer dan 500 werknemers, met inbegrip van zesentwintig ingenieurs van Ingersoll-Rand en het vroegere Xuanhua-bedrijf van Mijnbouwmachines, met uitstekende technologie en de stevige mogelijkheden van de marktdienst, hebben wij zowel een correct marketing systeem als uitstekende de dienststeunregeling, die ons helpen vertrouwen van klanten in binnen- en buitenland winnen allebei. Ondertussen, zijn wij agent van de beweegbare dubbele compressor van de schroeflucht van Atlas Copco, Sullair, Liutech, waardoor, wij de gebruikers van de boringsinstallatie van hoogte kunnen ook voorzien - de compressoroplossing van de kwaliteits professionele lucht en de relatieve naverkoopdienst.

 

JCDRILL zal zich altijd op de strategische conceptie van „Overleving door kwaliteit, Ontwikkeling door credit ‚, concentreren om gebruikers van hoogte te voorzien - kwaliteit het boren oplossingen. In ons systeem van de latere verkoopdienst, zetten wij strikt perfect controlesysteem volgens ISO-9000 reeksen, in dit systeem op, lossen het de technologiedatum en probleem oplossing op en de preventieve maatregelen zullen in om het even welk worden verstrekt handhaven project, zullen alle vervangstukken in nieuwe OEM producten met installatieinstructies, verpakkingslijst, de instructie van de fabrikant, kwalificatie en Garantiecertificaat worden gebruikt.

 

Wij verstrekken „één materiaal & één geval, de eindeloze dienst, namelijk begint de latere verkoopdienst van de ordebevestiging, jongstleden voor het beroepsleven van het materiaal.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

meer dan 20 jaar die wij ons in onderzoek, ontwikkeling en opbrengst van rots het vernietigen boringsinstallatie, de boringsinstallatie van de waterput, de boringsinstallatie van de diamantkern, de installatie van de ankerboring, en relatieve toebehoren & de boringsdiensten hebben gespecialiseerd. verstrek constant professionele het boren oplossingen voor alle klanten met ons geavanceerde technologie, uitstekend materiaal, strikte testende middelen en perfect de dienstnetwerk, die ons merk „JCDRILL“ vestigen een goed beeld van markt, nu, JCDRILL-producten van 50% van binnenlandse markt rekenschap geeft en de uitvoer naar meer dan 40 landen geweest, en wij ISO9001 toekenden: 2000 in November, 2002.

 

▲ JCDRILL is één van de grootste fabrikanten in China dat in de boringsinstallatie gespecialiseerd is van de Waterput, Rots DTH het Vernietigen Boringsinstallatie, de Installatie van de Ankerboring, de Boringsinstallatie van RC (omgekeerde omloop), DTH-Hamer, DTH-Knoopbeetje, Boorstaaf, de Hulpmiddelen van de Rotsboring…

▲ Door innovatieve producten en de dienst, JCDRILL-hebben de Boringsmachines zijn klanten de duurzame ontwikkelde oplossingen gebracht die hun productiviteit kunnen verbeteren. En door de nauwe samenwerking met klanten en partners, maakt JCDRILL ononderbroken innovatie voor het bereiken van zijn doel van superieure productiviteit.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Merken : JCDRILL

Aantal werknemers : 250~300

Jaarlijkse omzet : 30 Million-40Million

Opgericht Jaar : 1999

Export pct : 50% - 60%