Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Beijing Jincheng Mining Technology Co., Ltd.
Thuis

Beijing Jincheng Mining Technology Co., Ltd.

JCdrill-Best en Specilized „one-stop selectiesourcing platform „voor boringsinstallatie en hulpmiddelen. — — Orlan

—— Orlan

De de boringsinstallatie TWD200 van het aanhangwagenwater is werkelijk goede boorgatmachine, beasy verrichting, hoog rendement en goede prijs. — — Кочетков Юрий

—— Кочетков Юрий

De hydraulische roterende de boringsinstallatie JKS300, JKCS400-het boren van de waterput door DTH hamer en modderpomp, zeer goede kwaliteit en attent na de verkoopdienst!

—— M. Mohammed Seif

Wij beginnen gebruik de installatie van de de rotsboring van JK580 DTH sinds 2009, nu hebben wij 6set werkend in de mijnbouwplaats van onze klant, perfecte machine met redelijke prijs.

—— Gocha Rostiashvili

Ik ben online Chatten Nu

Beijing Jincheng Mining Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3 companyPics.title4
vrachtwagen opgezette de boringsinstallatie van de waterput vrachtwagen opgezette de boringsinstallatie van de waterput Kruippakje Opgezette de Boringsinstallatie van de Waterput DTH-Hamer Hete Verkoopdth Hamer
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : JCDRILL
Aantal werknemers : 250~300
Jaarlijkse omzet : 30 Million-40Million
Opgericht Jaar : 1999
Export pct : 50% - 60%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Co. van de de Mijnbouwtechnologie van Peking Jincheng, Ltd (JCDRILL) in Peking, China, meer dan 20 jaar wordt gevestigd die wij specilized in onderzoek, ontwikkeling en opbrengst van rots het vernietigen boringsinstallatie, de boringsinstallatie van de waterput, de boringsinstallatie van de diamantkern, de installatie van de ankerboring, en relatieve toebehoren & de boringsdiensten die hebben gehad. verstrek constant professionele het boren oplossingen voor alle klanten met ons geavanceerde technologie, uitstekend materiaal, strikte testende middelen en perfect de dienstnetwerk, die ons merk „JCDRILL vestigen“ een goed beeld van markt, nu, JCDRILL-producten van 50% van binnenlandse markt rekenschap geeft en de uitvoer naar meer dan 40 landen geweest, en wij ISO9001 toekenden: 2000 in November, 2002.

 

Nu, bezetten onze fabrieken voor rots het vernietigen boringsinstallatie, de boringsinstallatie van de waterput, de boringsinstallatie van de diamantkern, de installatie van de ankerboring, en relatieve toebehoren een gebied van 9625 vierkante meters met meer dan 500 werknemers, met inbegrip van zesentwintig ingenieurs van Ingersoll-Rand en het vroegere Xuanhua-bedrijf van Mijnbouwmachines, met uitstekende technologie en de stevige mogelijkheden van de marktdienst, hebben wij zowel een correct marketing systeem als uitstekende de dienststeunregeling, die ons helpen vertrouwen van klanten in binnen- en buitenland winnen allebei. Ondertussen, zijn wij agent van de beweegbare dubbele compressor van de schroeflucht van Atlas Copco, Sullair, Liutech, waardoor, wij de gebruikers van de boringsinstallatie van hoogte kunnen ook voorzien - de compressoroplossing van de kwaliteits professionele lucht en de relatieve naverkoopdienst.

 

JCDRILL zal zich altijd op de strategische conceptie van „Overleving door kwaliteit, Ontwikkeling door credit ‚, concentreren om gebruikers van hoogte te voorzien - kwaliteit het boren oplossingen. In ons systeem van de latere verkoopdienst, zetten wij strikt perfect controlesysteem volgens ISO-9000 reeksen, in dit systeem op, lossen het de technologiedatum en probleem oplossing op en de preventieve maatregelen zullen in om het even welk worden verstrekt handhaven project, zullen alle vervangstukken in nieuwe OEM producten met installatieinstructies, verpakkingslijst, de instructie van de fabrikant, kwalificatie en Garantiecertificaat worden gebruikt.

 

Wij verstrekken „één materiaal & één geval, de eindeloze dienst, namelijk begint de latere verkoopdienst van de ordebevestiging, jongstleden voor het beroepsleven van het materiaal.

 

Contactgegevens
Beijing Jincheng Mining Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Jack Cheng

Tel.: +8613811934576

Fax: 86-10-57159802

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)