Thuis ProductenBoorspoeling Pomp

BW250 de Pomp van de boringsmodder

Klantenoverzichten
JCdrill-Best en Specilized „one-stop selectiesourcing platform „voor boringsinstallatie en hulpmiddelen. — — Orlan

—— Orlan

De de boringsinstallatie TWD200 van het aanhangwagenwater is werkelijk goede boorgatmachine, beasy verrichting, hoog rendement en goede prijs. — — Кочетков Юрий

—— Кочетков Юрий

De hydraulische roterende de boringsinstallatie JKS300, JKCS400-het boren van de waterput door DTH hamer en modderpomp, zeer goede kwaliteit en attent na de verkoopdienst!

—— M. Mohammed Seif

Wij beginnen gebruik de installatie van de de rotsboring van JK580 DTH sinds 2009, nu hebben wij 6set werkend in de mijnbouwplaats van onze klant, perfecte machine met redelijke prijs.

—— Gocha Rostiashvili

Ik ben online Chatten Nu

BW250 de Pomp van de boringsmodder

BW250 de Pomp van de boringsmodder
BW250 de Pomp van de boringsmodder BW250 de Pomp van de boringsmodder BW250 de Pomp van de boringsmodder

Grote Afbeelding :  BW250 de Pomp van de boringsmodder

Productdetails:
Plaats van herkomst: China (vasteland)
Merknaam: JCDRILL
Certificering: ISO9001
Modelnummer: BW250
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Negotation
Verpakking Details: standaard export pakket
Levertijd: Verhandelbaar
Betalingscondities: T / T, Western Union, L / C
Levering vermogen: 10000sets/jaar

BW250 de Pomp van de boringsmodder

beschrijving
Merk: JCDRILL Voorwaarde: Nieuw
Fule: Diesel Druk: Hoge pressure120bar
structuur: Zuigerpomp Afmetingen: 1100 x 995 x 650
Inputsnelheid: 500r/min Maximum Stroomtarief: 250 L/min.
Gewicht: 500KGS
Hoog licht:

modder pompen voor boorplatforms

,

de modderpomp van de waterput

BW250 Diesel van de de Modderpomp van de olieboring Modderpomp voor de Boringsinstallatie van de Waterput

 

BW160/BW200/BW250 de modderpomp wordt hoofdzakelijk gebruikt voor irrigatie landbouwmachines. Het belangrijkste kenmerk is de hoge druk, heft veel minder energieverbruik, gemakkelijke verrichting, hoogte op - kwaliteit en duarable, gemakkelijk om zich, vooral voor bergterrassen van irrigatie te bewegen.

Zij zijn ook het belangrijkste materiaal van het geologische onderzoek, de belangrijkste rol tijdens kern boorboorgaten is vloeistof (modder of water) te leveren, makend het tijdens het boren doorgeven en rotsafval terug naar de grond dragen, om het schone bodemgat te bereiken en te handhaven en boorbeetjes en boringshulpmiddelen te smeren met het koelen.

BW-250 is de Modderpompen uitgerust met boringsinstallaties aan boorgaten met modder. Tijdens de dunne modder van de pomppompen van de boringsmodder aan het gat om laag te verstrekken aan de muur, de boringshulpmiddelen te smeren en het rotspuin tot de grond te dragen. Het wordt toegepast op geologische en kern die borend met diepte minder dan 1500 meter boren naar bodemschatten zoeken.

Specificaties

Naam BW-250
Type Horizontaal, enkelwerkende drie-Cilinder,
wederkerige zuigerpomp
Slag 100 mm
Voering Dia 80mm 65mm
Toestellen I II III IV I II III IV
Pompsnelheid (tijden/min) 200 116 72 42 200 116 72 42
Verplaatsing (liter/min) 250 145 90 52 166 96 60 35
Druk (MPa) 2.5 4.5 6 6 4 6 7 7
Volumefractie 85%
Gecombineerde efficiency 72%
Inputmacht 15 KW
Dia van de de riemhoogte van het driehoeksleer Type B ×5 Groove 410 mm
Inputsnelheid 500 r/min
Maximum zuigingshoofd 2.5 m
Zuigingspijp Dia φ76 mm
Lossingspijp Dia φ51 mm
Meting 1100 × 995 × 650 mm
Gewicht 500 Kg

Charactaristics

1.Projects: Bouwboring van de projecten b.v. prospectie, het geotechnische onderzoek (het geologische onderzoeken), de spoorweg, de weg, de haven, de brug, de watermilieubescherming en de waterkracht, tunnel, goed, industriële en burgerlijke bouw;

2. Exploratie: Mijnbouwexploratie, Ertsexploratie;

3. Waterput: De boring van de het waterput van de prikdiameter;

4. Pijp-installeert: Geothermische pijp-installeert voor warmtepomp;

5. Stichting die opstapelen zich: De stichting die van het klein-diametergat het boren opstapelen.

Pakket

Standaard overzees vervoerspakket of ingepakt als eis van de klant

Onze Diensten

In ons systeem van de latere verkoopdienst, zetten wij strikt perfect controlesysteem volgens ISO-9000 reeksen, in dit systeem op, lossen het de technologiedatum en probleem oplossing op en de preventieve maatregelen zullen in om het even welk worden verstrekt handhaven project, zullen alle vervangstukken in nieuwe OEM producten met installatieinstructies, verpakkingslijst, de instructie van de fabrikant, kwalificatie en Garantiecertificaat worden gebruikt.


Wij verstrekken „één materiaal en één geval, de eindeloze dienst, namelijk begint de latere verkoopdienst van de ordebevestiging, jongstleden voor het beroepsleven van het materiaal.

Bedrijfsinformatie

Jincheng verstrekt hoog gebruikers - van de kwaliteitsmijnbouw & Boring oplossingen, concentreren wij ons altijd op de strategische conceptie van „Overleving door kwaliteit, Ontwikkeling door credit ‚.


Wij hebben specilized in onderzoek, ontwikkeling en opbrengst van rots het vernietigen boringsinstallatie, de boringsinstallatie van de waterput, de boringsinstallatie van de diamantkern, de installatie van de ankerboring, en relatieve toebehoren & de boringsdiensten. verstrek constant professionele het boren oplossingen voor alle klanten met ons geavanceerde technologie, uitstekend materiaal, strikte testende middelen en perfect de dienstnetwerk, die ons merk „JINCHENG vestigen“ een goed beeld van markt, nu, wij producten van 50% van binnenlandse markt rekenschap geeft en de uitvoer naar meer dan 40 landen geweest, en wij ISO9001 toekenden: 2000 in November, 2002.

Met uitstekende technologie en de stevige mogelijkheden van de marktdienst, hebben wij zowel een correct marketing systeem als uitstekende de dienststeunregeling, die ons helpen vertrouwen van klanten winnen allebei in binnen- en buitenland, wij kunnen de gebruikers van de boringsinstallatie van hoogte ook voorzien - de compressoroplossing van de kwaliteits professionele lucht en de relatieve naverkoopdienst.

Certificatie

BW250 de Pomp van de boringsmodder 0

FAQ

Q: Bent u originele fabrikant? Q: Welke betalingstermijnen beschikbaar zijn aan ons? Q: Welke Incoterms 2010 termen kunnen wij werken?

A: Ja, zijn wij JCDRILL een officiële belangrijke vervaardiging in boringsmachines in China en wij hebben de gehele reeksproducten u wenst.

 

 

A: T/T termijn of L/C-termijn. Voor T/T-termijn, 30% neer - de betaling wordt vooraf vereist, en 70%-het saldo zal vóór verzending worden geregeld. Voor L/C-termijn, kan een 100% onherroepelijke L/C zonder „zachte clausules“ worden goedgekeurd.

A: Wij JCDRILL zijn een professioneel en internationaal bedrijf, goedkeuren al Incoterms 2010 termen, normaal FOB werken wij aan, CIF, CFR, CIP.

 

 

Q: Hoe lang de levertijd zal duren? Q: Hoe ongeveer na de verkoopdienst?

Q: Vervangstukken wanneer u hen nodig hebt

 

A: Normaal zullen de producten van de modderpomp ongeveer 3-15 dagen vergen om de bevolen machines te produceren. Meestal, kunnen wij een directe levering van onze regelmatige machines in 15 dagen hebben.

 

 

A: 365×24 de Dienst het hele jaar door
Wij zijn geëngageerd aan de dienst van 24 uur het hele jaar door zelfs tijdens vakantie, overeenkomstig ons beleid van altijd het verstrekken van een „reactie binnen 15 minuten en baanvoltooiing binnen 24 uren.“

A: Wij hebben vervangstukkencentra over continenten die specialistenvervangstukken opslaan. Wij beloven dat de vervangstukken binnen 72 uren zullen worden geleverd of neen dan meer één week.

 

Ongeveer ons
BW250 de Pomp van de boringsmodder 1

 

Contactgegevens
Beijing Jincheng Mining Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Nicole Shen

Tel.: +8613720030980

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)